Lisää liittoja! 

Nyt kun on maa täynnä kelkkailun kattojärjestöjä, niin sekaan mahtuu varmaan vielä uusia. Jotenkin ovat eri instanssit tyrineet kaikki alan suurtapahtumat. Kelkkakunkku dead, snowstar dead, kunnon MM-rossit dead jne. Kypärän nosto sentään Giantin uudelleen henkiin herättämisestä.

Meikällä kun on suku tuolta Ahvenanmaalta, niin on porukassa puuhattu Ålands snöskoter Föreningen, eli ÅLF. On anottu jo Swemon jäsenyyttä.  Meinataan järjestää jäätilanteen salliessa Ålant Runt. Åolanninn merivoimat ovat  luvanneet silloittaa laivaväylät.

Samalla pidetään tietenkin, kelkkanäyttely, monkijänäyttely ja prätkämessut. Sökön peluun SM ja sekarotuisten koirien Suomen nopein ja kaunein –kisa pidetään myös samassa yhteydessä.  Vasen kätisten ruotsia puhuvien yli 40-vuotiaiden kotirouvien missikisat on vielä harkinnassa.

Vastuullinen kilpailun järjestäjä on ÅLF. Avustavana kerhoina toimivat Saaremaa Mootor Uhing (SMU) ja Gotlands Snöskoter Föreningen (GSF).

Viralliset mediakumppanit ovat Äkspressen, Virulehist ja MK-lethi.

Pääsponsorit ovat vielä haussa, mutta vihreää valoa ovat näyttäneet useat kansainväliset rahapeliyhtiöt.

Stay tuned, eli tapahtuman viralliset nettisivut aukeavat alkuvuodesta.
 

Terve MK-lehden tavaajat! 

Meikäläinen on vuosikausia lukenut näitä alan lehtiä. Olen myös tarjonnut itseäni testiryhmiin, kun ei se niin kummoiselta touhulta vaikuta. Ajetaan vaan sinne tänne porukassa. Kiihdytellään jossain ja sitten mennään syömään. Ennen seuraavaa kahvitaukoa taas ajetaan. Niin ja joka välissä spekuloidaan. Siinä meikä on ihan mahtava.

Ajolihaksia siis löytyy niin päästä kuin takin altakin. Ura tökkäsi ainakin alkuun siihen että pitää osata muka myös kirjoittaa niistä vehkeistä. Ja ajaminen pitää olla jotain analyyttistä. Tuon anan jälkeen aloin kyllä epäillä touhun tarkoitusperiä.

Ottivat kuitenkin tällaiseksi ploggaajaksi. Ravintolassa olen välillä ollut plokkaajana, joten täähän on melkein samaa. Samalla on vähän kun opinnäyte ja jos se toimii niin pääsen talven mittaan testiporukkaan. Sitä ennen  heittelen tänne säännöllisen epäsäännöllistä höpinää kelkkailusta ja elämästä ihan yleensä.